Benvingut a bord de les nostres embarcacions

Pots triar entre dues embarcacions en funció de les teves necessitats:

Pots triar entre dues embarcacions en funció de les teves preferències de navegació:

Benvingut a bord de les nostres embarcacions

ALNITAK

Loading...

Embarcació amb estil esportiu, equipada amb motor foraborda i amb un interior ple de comoditats.
Aquest vaixell equipa amb motor MERCURY foraborda de 150 de potència CV i és apte per a la nova llicència de navegació y compta amb una capacitat de fins a 7 persones.
L’embarcació Quicksilver Activ 605 Open ha estat dissenyada perquè gaudeixis sense límits, tenint en compte la comoditat, l’ergonomia i la funcionalitat, convertint-la en el millor lloc per relaxar-te o gaudir de la pesca.
Seguretat, comoditat, versatilitat són una de les principals característiques que ens ofereix aquest vaixell.

Reservar

MINTAKA

Loading...

Embarcació amb estil esportiu amb la que podràs passar amb facilitat dels esports aquàtics a la passejada i la relaxació. Equipat amb motor foraborda i amb un interior ple de comoditats distingeix aquest vaixells.
En aquesta embarcació es equipa un motor MERCURY foraborda amb 200 CV de potència, apta per a Patrons de Navegació Bàsica i amb capacitat fins a 8 persones.
La cabina espaiosa és perfecta per fer una migdiada i descansar si fas una excursió a una cala paradisíaca a bord d’aquest vaixell.
L’embarcació Quicksilver 675 Activ open ens ofereix seguretat, comoditat i versatilitat per a gaudir de la navegació en un dels vaixells més complets de l’mercat dins de la seva gamma.

Reservar